Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn dig själv

Därinne vill människan vara
Förtrogen med det yttre
Trygg i det inre
Se det de andra inte ser
Hamna där de andra inte hamnar
Känna det de andra inte känner
När
Var
Hur
Vad blir jag av livets vandring




Fri vers av Mallme
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-03 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mallme