Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recusant

In the nave
reign of knave
sacrilege mistaken for sacristy




Fri vers (Fri form) av King Faerin
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-05-04 04:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

King Faerin