Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nej, inte i allt......

Det är klart att man inte kan skita i allt

Jag menar mer att jag har slutat att oroa mig

oro för ekonomi

oro för framtiden

Man gör vad som står i ens makt.




Prosa av bohemen VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-08 20:28



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ja, förstås - helt rätt -
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP