Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlamande tinnitus

Sök
Utan att finna
Dök
Under vattnets hinna

Vilsen
På känd mark
Väsen
Bedövande tjut mot huvudet - en spark

Liggandes
Fosterställning och strejkande kropp
Övermannad och tjutet öronbedövande tjutandes
En tv på stanbytjut i ett evigt förlopp




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-08 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP