Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man är kär, kan det gå såhär:


Äntligen

Äntligen
Har du skördat min längtan
Gröna blad mot skär tunga
Du åt med god aptit
Dina gråa ögon som ett stenras
Öronbedövande hunger
Du hade allt du behövde

Äntligen
Ska vi ses igen
Vårt nästa möte
Likt två stjärnor som kolliderar
Likt en grynings första strålar
Likt klippor som eroderar
Likt tusen glödande nålar
Jag ser mot horisonten
Jag ser ditt ljus nalkas
Jag tar emot
Och jag har mer att ge




Fri vers (Fri form) av Pommedeterre
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-09 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pommedeterre
Pommedeterre