Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avlopp

Jag flyter fram med vattnet i rännstenen
när du tittar på
och spolas ner i avloppsbrunnen




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-09 19:30



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Egensinnigt, vemodigt också.
2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP