Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlösta tårar blev pärlor

 

 

Förlösta, glanslösa tårar

förvandlades

till skimrande pärlor

när dom föll ned

i befrielsens glädjebägare




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-05-10 09:07



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det oförlösta tär, men befrielsen
öppnar tårkanaler och skimrar.
2024-05-19

  ULJO
Stor sanning här
2024-05-13

  Öknens Ros VIP
Även glädjens tårar kan vara befriande.
2024-05-11

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker metafor om tårars värde
och förlösande kraft.
2024-05-10

  Sparvögat VIP
Fint fångat om sorgens befrielse…
2024-05-10

  Kungskobran VIP
Hoppas det blir så i Ukraina
2024-05-10

  Maria Sundelin VIP
Vad fint att de blev till något vackert
Kramar
2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP