Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sagda och det osagda

 

 

Lyssnade noga
på de sagda orden

samtidigt som jag iakttog
kroppens tysta men tydliga språk

motvilligt insåg jag

att det osagda
överröstade det sagda




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2024-05-15 09:10



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Sann poesi att det osagda
överröstade det sagda.
Det sagdas perspektiv, tonfall,
gester och miner kan också ge svar.
2024-05-19

  Blomma-Stjärna VIP
kroppen ljuger inte, tänker jag... men med ord och tankar kan vi ljuga
2024-05-17

  Respons VIP
Den som studerar kroppens språk förstår helheten.
2024-05-16

  överlevaren VIP
Så sant, det känner man på sig!
2024-05-15

  Kungskobran VIP
Man måste kunna läsa mellan raderna
det är där man finner sanningen
2024-05-15

  Glitträ VIP
Själv har jag mött sådant uppträdande i barn och ungdomsåren det var svårt då att finna falskt spel från vuxenvärlden man trodde på.
..Älskar ärliga blickar och rena puckar.

Ha så fint med dig.






2024-05-15

  ULJO
Sådan är vi människor
2024-05-15

  Öknens Ros VIP
Kroppsspråket talar sitt eget språk, avslöjar mycket.
2024-05-15

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt och väl sagt om att vi människor bär på många språk.
2024-05-15

  Monika A Mirsch VIP
sanningen kommer ofta utan att vi .... Kram till dig! Monika
2024-05-15

  Sparvögat VIP
Precis så ~ ibland talar kroppen
inte ordens språk…
2024-05-15

  Leif Daniel Isaksson VIP
både ögon och öga ger sammanhang
2024-05-15

  Maria Sundelin VIP
Ofta är det så
Kramar
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP