Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte så bra

det är det hennes min säger
efteråt
men
hon glömmer det fort
då nästa vecka är det samma sak igen.




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-11 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP