Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag vet, alla ser inte på ESC.Kanske har Kroatien lyssnat på Sean Banan? Fick orden Tonerna, Mormor och Strupen av Katinka. Skickar vidare tre ord av mina 18 tillagda. Till Agda går de inte, utan till Cikoria blå.


ESC (stafett)

Ukraina! Israel!
”Domedagen!!!” skriker irländska
toner och strupar!

Victoria!! ropar mormor.

Dancing Queeereens!!!

…Och …där kommer Kingen in!?*


*(Kroatien eller Seanbanan?)




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-11 22:37



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
ESC utvecklas, blir tuffare och hårdare, samt alltmer professionellt förstås. Leken är borta, men fantasin har mognat i kapp med att teknik och krav har höjts flera ribbor. Det är precis som idrotten, dvs. inget för amatörer. Queer får det gärna vara, fast jag gillade inte vinnarens scenkläder, tyckte att de var litet... Sean Banan, just det. Det gick inte ihop med låten, som var hyfsad (men definitivt inte bäst).
2024-05-13

  Annie b'larsson VIP
En gång har det varit sevärt. Det var 1985 när Lill Lindfors tappade kjolen.
2024-05-13

  TrollTörnTrappan VIP
Parallella verklighetsplan verkar passa ihop, tragikomiskt nog?!

p.s. Vi ville ej kolla på denna utdragna festival, men jag hann skumma igenom första semi-fältet. Katastrof att Polen-månens popmelodi icke fick gå vidare till final ens = enda bidraget jag diggade direkt, inklusive (schack)torn..!
2024-05-13

  lodjuret/seglare VIP
Jag anser att det är orättvist, ett land som Japan borde kunna platsa i den tävlingen.
Japan är ju inte heller en del av Eu ropa...
I Japan nog sjungande tävlingar finns, sin historia kan de glömma att de minns.
Något bra måste de ha gjort,
fler än Yoko kunde sjunga hörbart,
mången människa skapade något stort,
kanske något helt underbart...
2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP