Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den universella rättvisan

dags då för rättvisa
får vi det nu blir
jag överraskad
vill inte
ha universell rättvisa
vill ha mänskligt
i det
fastän gudomlig
rättvisa är
att det enda
att vänta
vill ha mänskligt
i det
ett straff som inte
gör ont
lugn och ro till
vanvett
är vad jag
hela tiden söker
men bjuds bara ondska
och orättvisa




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-14 09:04



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
"lugn och ro till
vanvett
är vad jag
hela tiden söker..."

En livshållning att begripa.

2024-05-14

  Page Goldenboy VIP
rättvisa kan man glömma på jorden... måste finnas nåt efteråt ...så tänker jag /// bra gjort
2024-05-14
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP