Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnbarn med drömmar


Lillgumman

” Jag har hästvantar och det finns hästar här uppe men en har dött”. (deras grannar där hon bor har hästar) och så visade hon i glädje upp sina rött stickade fingervantar hon ska ha när hon rider och borstar hästen.
Som små tjejer drömmer hon som andra töser nu som förr om en egen häst.

… Gud bevara och välsigna våra barn och deras drömmar att dom tillåts att drömma.
Våra älskade barn och barnbarn så sant en gåva att vårda.

Jag hade ju själv lyckan att växa upp med häst som arbetshästar fast inte red.
Och vi fick lära oss att respektera djuren men i bland kasta vi stenar i hagen( aldrig på dom) för att få dom att hoppa och det var så kul att se, men aldrig ens i tanken att skada.
;)

2024-05

Copyright ©
Glittrar




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-19 10:41



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vilket ljuvligt minne. Drömmar - ack ja. Jag hade en klasskompis som ägde två hästar, och gissa om jag var avis. Så fick jag idén att skriva upp en egen häst på önskelistan till julen, och så började jag samla in allt torrt gräs jag kunde hitta. När de klippte gräset på allmänningen skyndade jag således mig dit och hämtade så mycket jag orkade. Och så lade jag det i ett hörn i garaget. Det skulle min häst ha.
2024-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP