Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1061.MÅNKÄRA...

MAJESTÄTISK_FÄRG_AV MÅNKÄRA_
...SLOG OMKULL SIG...med
V Å G...av~o~symmetri~

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
resten bredde ut sig
i vidlyftig matta och
av skillnadens fusion
flimrades några blickar
SÅ å å å å å

...#...#...#...
att ur dessa frätande bröst
slet sig tokig suck:
/AaaaschschSCHschsch\
...loooOoooss..
...#...#...#...

"_BRUNNBOTTENS_"
KÄNNSLOR
konfunderade
atmosfääären

MEN _ MÅNE _
ÄR _ EJ _
JORD _ SÄNKER
klyvöppningslussar
NER...oförgäves
!!!!!!!!!!!!!!!
...#...#...#...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-19 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP