Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tusenfalt skön


Daisy


Gul i mitten
vita kronblad
prästens krage på också

Är det månde en marguerite
lysande i gult och vitt

eller kanske kamomill
nu så får jag tänka till

Vackrast namn på den ändå
måste vara

baldersbrå




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-05-19 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP