Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre helhet

Gör denna dag uppriktigt mogen, förs till en återvändande återlösning.
Genom ihärdighet och aldrig sluta kämpa, i med och mot gångar.
Desto mera viktigt att tillåtas vara oss själva, unikt anpassade i verkligheten.
Framåt en förhållning vänder på steken, i en positiv synvinkel nära hjärtat.
Sovande inriktningar förväntas vara berörd med naggande kärlek.
Platsen i sinnet, minnesområden som vanligtvis inte ger efter för motstånd.
Varken idén om kretsande ord, eller förestående anhalter på vägen livet.
Så görs en bättre värld, orubbad med mänsklighetens alla visioner.
Ett personligt nådefullt ögonblick, vilket för oss till oanade resor inom alltet.
Sådan liten ögonblick, men ändå ett mästerverk i helheten evigheten.
Mänsklighetens födande i alla levande människor, transparenta ord med kraft.
Vi är fria och leds till nya uppgifter i en mera formad inre helhet.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-05-19 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP