Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegel

i reflektionen
förstoras återigen
sinnets bräddfylldhet


önskan är blott då
återgivningen blir god
djup och givmildhet


det glaset visar
är nuet som strömmar fritt
ut från källans mitt




Bunden vers (Haiku) av glittertindra
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-09 15:46



Bookmark and Share


  korpfjäder
Reflexionen i nuet, det ögat ser och ger...
2009-10-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott låter
detta
måtte många
nu lätta
och all sin sol
på Dig
sätta!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra