Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erbjuder


räcker fram min hand
sådär lagom nära
och väntar på
att du tar tag i den
och håller kvar
för två händer
i ett fast tag
trotsar tillsammans
tyngdlagen
och jag vill
sväva
tryggt
och önskar dig
detsamma
så håll kvar
jag orkar inte själv




Fri vers av glittertindra
Läst 1054 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-02-24 07:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du berör djupt med den texten!
2012-01-08

  aol
så fint om en stark hand när man r svag,
2010-10-25

  Anna*
Finfin tanke att trotsa tyngdlagen tillsammans!
2010-07-09

  SurtantZ
Det blev bara så där att jag började älska dessa rader, så sparar dom! Pöss Påre
2010-03-23

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så fint talande
2010-02-27

  Mr Lindemann VIP
I ett famntag ifrån kan möten komma tillstånd
då händer öppnas
2010-02-26

  Bibbi VIP
Må Din önskan bli uppfylld.

Applåd!
2010-02-24

  Monika A Mirsch VIP
där två händer möts - där är allting nära
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra