Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack Karenina, för alla intressanta och givande resonemang som betyder så mycket..


givande och tagande


balansen återfinns först
när vågskålarna väger jämnt
när det finns lika stor del
av att ge och ta
då först kommer det verkliga utbytet
och det verkliga samförståndet
det är från denna plattform
som frustrationen synes frånvarande
där det bara flödar
fram och åter
där glädje och kärlek
släpps fria




Fri vers av glittertindra
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-11 13:11



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin den här var. Värmer och mycket sanning ges.
2009-10-11

  Monika A Mirsch VIP
Varmt, tycker jag:
"där det bara flödar
fram och åter
där glädje och kärlek
släpps fria"
2009-10-11

  karenina VIP
och det blir inget funderande kring givande och tagande där den ena känner att den gett och gett utan att få någonting åter.. allt blir bara ett harmoniskt flöde. huvudet på spiken tjejen! :-)
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra