Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tacksam över att kärleken falnade.. hmm.. rynkar pannan.. går det? prövar tanken..


essemess

ville skriva tack
för att du såg mig, bara mig
men nu raderat




Bunden vers (Haiku) av glittertindra
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-11 18:27



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Få ord men sprider vågor.
2009-10-11

  walborg
litet klurigt detta!!!
2009-10-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ok
snabbt det går
tur Du såg och
kanske kommer
ihåg
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra