Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smygande



då när du
smyger dina armar
om mig
det är då
jag tycker om
så, ja, om,
om dig
och det är något
som sakta
lindas runt mitt
hjärta
just då
när jag sakta
går mot
högtryck
och tycker om
så, ja, om
den du är
och livet det ler
sina korta glimtar
bland åskmoln
och solsken
och vi lär oss
växlingar
mellan dessa
och börjar om
så, ja, om
för vi håller ömsint
i ett fast tag
och snurrar tillsammans
seendes varandra
om, så, ja, om
och om

ja





Fri vers av glittertindra
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-14 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilken supersöt!
2009-10-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
Snurra min jord vad fin den här var.
2009-10-15

  Ingela Svenson VIP
mjuk och vacker kärlek
2009-10-14

    Lena Nilsson
som en dans
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra