Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outhålligt vek


när orken rinner iväg

lämnar plats för illamående

intar sängläge

välkomnar tystnad

kryper in i mörker

dimman sprider sig




Fri vers av glittertindra
Läst 319 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-27 17:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
oo så skönt..att i den stund segla in i dimman - säkert är allt annorlunda när man vänder åter - kanonbra!!
2009-10-28

  SurtantZ
Det är skööönt!! När man väl får orkar och kan krypa ur mörkret
2009-10-28

  Mr Lindemann VIP
I dimman kan ocskå välgörande tystnad finnas
som när det inre likt en komposthög
eller någe liknande
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra