Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varma ångor


över kaffekopp

rullar samtal i glädje

upplevelsegott




Bunden vers (Haiku) av glittertindra
Läst 299 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-31 01:37



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt
2009-11-02

  Ingela Svenson VIP
fint!
2009-11-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här tyckte jag om.
2009-10-31

  walborg
Nyskapande - kul!
2009-10-31

  Lilla My* VIP
"upplevelsegott"
Ett nytt ord som smakar härligt!!
En dikt som lyfter upp glädjen i det lilla!
2009-10-31

  Carola Zettergren
ÅÅÅ härligt om livets dryck!:):) tycker en riktig kaffekärring!
2009-10-31

  Monika A Mirsch VIP
det smakar gott med målande ord
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra