Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sneglar leende


lite sådär försiktigt
möter glittrande
funderar vad det är
kikar bakom hårgardin
hör funderingar
tänker detta är
ser bakom ögonfrans
känner välvilja
önskar dit det bär




Fri vers av glittertindra
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-08 21:13



Bookmark and Share


  karenina VIP
söta och rara rader, som att läsa in blygsamhet här :)
2009-11-11

    ej medlem längre
vilken jättefin och hoppfull liten pärla. att kunna skönja glittret. och att önska sig dit det bär. vart det än är. det är ju liksom nyckeln.
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra