Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luftströmmar



berörande hud

ytvärme, luftvärme stig

rödkind, ögonglans




Bunden vers (Haiku) av glittertindra
Läst 335 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-11-16 15:15



Bookmark and Share


  karenina VIP
förmeldar den där underbara känslan av de där första mötena, osäkerhet lite tafatthet blygsel men väldigt mkt längtan :)
2009-12-03

  Caprice! VIP
Snyggt och sinnligt!
2009-11-21

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2009-11-21

  SurtantZ
loooooooooooooooove =D
2009-11-16

  Vind
Skulle kunna driva ett änglaspel :)
Varmt o nära.
2009-11-16

  peter markurth
bra
2009-11-16

    ej medlem längre
fint
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra