Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland där man andas djupt.


Det var silvervingarna

jag tror det eller glansen av

själens vackra

vitt i tankens ljushet.

Ögonstrålarna, blicken som hamnade

på min bakgård en kall

vinternatt.

Som om godheten själv gav

den tappra nya steg.

Och vi reste oss upp över hustaken, korsade

vintergatorna en efter en.

Man blir hämningslöst viktfri

av förlåtelse.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 18:07



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Underbar läsning
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP