Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Där som krig rår.

 

 

Du, har du hört att det

blommar Tussilago i hörnet

av Chalies kiosk.?

Jag tog foto av dem idag, log

med mina ögon.

 

Mitt hjärtas ögon såg

andra Tussilago, nyutsläckta

just grodda.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-04 20:24



Bookmark and Share


  ULJO
Så fina dess gula solar
2024-05-06

  KYREUS of Sweden
Underbart,
att förstå
och inse -
Det Större.
2024-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP