Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild Tack Johanna Eriksson för inspiration


gro/porträtt

Jag har en sådd, osynligt inuti mitt hjärta, jag beskär och lämnar näring ditin

Jag tror de ger skott av kärlek

de allra vackraste av sånger, regn

just för att fukta till.

 

Att ha grodd just där, att nära

beskära och plantera om

att ge sticklingar dem utav

måste vara det skönaste av liv och

den jordmån livet gav.

 

Så ta ett, jag räcker nu ut

det finns annat som nu ska jordas

därinne.

Till det vill jag ha mod och ett hoppfullt

glatt internminne.

 

Gör som jag, gödsla din åker

Så och förvänta dig skörd

Ty ord planterade i hjärtats mitt

ger alltid en sådd av att bli hörd




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-24 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP