Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten till Tin@ skrev jag 20051223.


Sultry Siren

A sweet song emanating from the south
a sultry siren is calling for a spouse

Men and women is seeking you out
turning into sharks and black snakes

We all hunger for eating you out
merely one has what it takes

The sky becomes red
in a fight for your love
it's total bloodshed

I was the most fierce
now please pleasure
each other we pierce

Crave for it,
slave to it

Intoxicated and pleased you rest,
letting the sun caress your naked body
hands leaving the luscious breasts

Your rose is such a beautiful thing
I felt no thorns as I kissed your skin

You fall hard to sleep
I am a dreamcatcher
all yours to keep




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mattias LTC
Läst 537 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-24 13:51



Bookmark and Share


    Mattias LTC
Nej, jag menade hennes tatuering som
föreställde en riktig ros som växer i
trädgården. Jag tycker att jag var
lite fyndig när jag skrev den här
raden som också menade att det
egentligen var en tatuering:
"I felt no thorns as I kissed your skin"

Tack för din kommentar, Bedragare! :)
2010-12-30

    bedragare
Vill inte låta nedlåtande och därigenom gör jag väl det när jag säger så. Men vad ska "Your rose is such a beautiful thing" syfta till? Är det jag som är skadad men snackar vi fitta här eller? (förlåt igen men det är ganska pinsamt att använda ord som.... (det tar emot)... rose.. AAAAA!! Hjälp!) eh, men annars var det en gullig text.
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mattias LTC

Mina favoriter
efter mitt självmord