Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt trygga helvete

Vad består jag av -
utan mina demoner,
vad blir kvar av mig?




Bunden vers (Haiku) av Eriel
Läst 765 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-16 23:20



Bookmark and Share


  Louisedottern
Undra vilket som är mörkast, frågan eller svaret.
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Eriel