Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nionde

Färgfull
Morgondagen kan bli bra
Slit bort allt
Du säger, med röst att avguda
I explosion

"Lita på mig"
"Lita på oss"
Se på min död
Se dig själv
"Lita"
Faktum är att alla hatar det

Ropande röst som känner
Ödet, slutet
Tårar smälter i det röda regnet
Färgfullhet
Dagen med röd himmel
Hör du denna röst
Så lever du

Morgondagen smälter, den gråter
Jag kan inte rädda detta skadade foster
Det sista ordet blåste bort

Önska mig en god natts sömn
Under himmelen
Gör det någon gång




Fri vers av aconseguir
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-25 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir