Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUG IN.

Hörs den?
Galenskapen insmord i blodig spya
Skriker
Du kommer också bli såhär
Inga undantag
Hjärtat som aldrig förr känt smärta har nu fastnat i den

De ser fjuttiga ut
Grisarna med tomma leenden
Vad jag önskar under en erkännar-dag
Är en yta av vänskap

Allt blir åter en lögn
Allt om mig som har rostat samman
Är sådant du inte kommer kunna förstå
Jag vill ta (tillbaka) livet av mig

Jag kommer att bli bedragen igen

Just i detta nu
Sug in allt
Allt som jag aldrig kommer att spotta ur mig
Utan att älska jag kan inte förlåta
.




Fri vers av aconseguir
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-11 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir