Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankeverksamhet.. fick lite inspiration<br> bilden är ifrån gratis bakgrundsbilder<br>


Rytmen finns i vinden

Vattenytans vågor

trädkronornas rytmik

vete fältens böljande

fåglarnas vingslag

molnens rörelse

broars svajande.

 

Alla dessa gemensamt

bär på en stillhetens sång

för att det skall kunna

tolkas med blotta ögat

som en visa som är skriven

av tysthet om vi bara läser

av det som om det var

kärlek ifrån det osynliga

 

Det är vinden

ja vindarnas serenad.

 

Det vi ej kan se

kan vi inte tvinga..

det vi inte kan höra

det kan vi inte tolka..

 

Men det vi öppnar med sinnet

det känner vi med själen.




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 619 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-03 23:55



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Oerhört vackert. =)
2011-03-20

  Suzy med punkterna
Skirt vackert...du har ett flyt i texten som blir målande känslosam
2010-11-11

  aol
underbart vackert sant skriftat, bokmärkes ja tacka för det,
2010-11-08

    ej medlem längre
Åh, så vackert!
2010-11-04

  lodjuret/seglare VIP
usch vad vackert, blir allez snurrig i plymen av denna läsning
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP