Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In the shadows

Endast om natten

kan skuggor vila

och gråta ut allt dom

måste stå ut med 

i dagens ljusa lidande.

 

Och endast i skuggorna

kan jag vila och gömma

mina tårar som blir till

morgondagens dagg och dimma.

 

Jag är tidens gång.




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-22 18:06



Bookmark and Share


    sunnanvind
Läst och begrundat!
Applåder

Mvh Duvan
2024-04-26

  lodjuret/seglare VIP
Läsvärd kan texten vara lik, som påminner lätt om statistik, hur många ser skymt av känt, har något som faktiskt hänt, vem kan tänkas agera publik?
2024-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP