Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltingens allt


Jag står inför dig


...och plötsligt betyder inget annat något mer.






Fri vers (Fri form) av KanskeJonasIdag
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 17:21



Bookmark and Share


    annasofia.
Fantastiskt
2010-11-30

    vardagsbrus
den här är så perfekt att jag måste spara den som bokmärke så jag kan ta fram och läsa den ibland!
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

KanskeJonasIdag