Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en ängel


Det var en ängel

Det var magi
på riktigt
En blick
så kom hon emot mig
sakta
Hon log
det var en ängel

Det var en ängel
som tog min hand
Det var en ängel
som följde med mig hem
Det var en ängel
som sög av mig
som jag knullade hela natten
så hårt att hon skrek
men jag fortsatte

- Någon aning om vem?
frågade doktorn
- Du vet, vi måste ringa runt
Jag skrattade
skakade på huvudet
Det var en ängel




Fri vers av Mark W
Läst 615 gånger
Publicerad 2005-12-06 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mark W