Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan ju ionte alltid vara glad och på bra humör




Ansikten har tusen uttryck

Jag har rynkor vid mina ögon

men dom kommer ej av ålder

utan av glädje och vänlighet.

 

Men!

 

Jag har en spricka i läppen

vilket bara tyder

på att jag ler allt för sällan.

 

Och

 

Jag bär på smilgropar

men det är endast för att mina

sorgliga tårar skall ha nån stans att falla i

 

när..

 

Jag skrattar döden rakt i ansiktet.




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 897 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-02-01 12:38



Bookmark and Share


  coleve
bra skrivet!
2012-04-15

  Tini Tut
Fantastisk skrivit, och nej man kan inte alltid vara på gott humör.
2012-02-17

  om en Siri
sista meningen blir ju bara mitt i prick. bra skrivet lassemannen!!
2011-11-17

  Azerola
Otroligt starka och välbefinnade ord!
2011-10-21

    huldran
Mycket finurligt uttryckt. Bra poesi!
2011-10-07

  Stjärnöga
Så ljuvligt skaldat
om kärlekens och
erfarenhetens rynkor..

Det är svärtan som
gör att ljuset du ser
blir mycket ljusare
sen..
2011-05-13

    svarta ängeln
Klockren! gillar skarpt
2011-03-27

  aol
underbart skriftat och vilket bildspråk
2011-03-27

    J. Herward
Din text får mig att tänka på alla ärrade och rynkiga ansikten, inte för att ni är särskilt gammal men en människa som har levt ett långt och bra liv, bär ofta med sig sina erfarenheter likt en karta i sitt ansikte:)

Applåd!
2011-03-07

  Maria T
Bra. Ett ansikte talar
sitt tydliga språk
2011-03-07

  Suzy med punkterna
Sååå snyggt!
2011-02-24

  lodjuret/seglare VIP
jag har för mig att även Cornelis skrev och sjöng en text om att ha en spricka i läppen, kanske är ni själsfränder
2011-02-22

  M.A.J.R
Riktigt jävla bra skrivet (ursäkta att jag svär) =)
2011-02-22

    ej medlem längre
klockren.
2011-02-18

  Micael Axelsson
Ansiktet i ordspegelns fönster här, speglar så mycket som inte sägs rakt ut. Här målas det mycket, och nog får vi glimtvis ta del av ett liv och en bit ur "diktjagets" livsfilosofi. Ansiktet har i sanningens ord tusen uttryck. Väl ordat broder!
2011-02-01

    ej medlem längre
Den kändes ända in...
2011-02-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
Du den här har uttryck om något, starkt känsloförmedlande och fint skrivet
2011-02-01

  sulimaa
Åhhh lassevännen min ...underbart fint skrivet ...berättar väldigt tydligt om hur du mår ...kände det idag ...du vet ...fortsätt att uttrycka dig vännen ...du berättar så mycket i få och små ord ...kram!
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP