Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(I) den nattliga konversationen jag så sällan nämner

Vakna. Jag råkade krossa ett glas.
Vi går inte ur sängen idag.

Jag drar en hårslinga av mitt utsläppta hår längs din kind.
Virar in dina tankar i mitt innersta och lägger till vid din kropp.
Hud mot hud, blick mot blick.
Tills jag viker av, generad över min framfusighet.

Månen syns som en blek glasskärva på himlen och snart är morgonen och fågellätena här.
Dina händer svetsade över mina.
Din panna slår mjukt ihop med min.
Ögonen stängs och munnens vita tänder är det enda som syns.
Fågelvingarnas mjuka vingslag under revbenen.
Med våta blickar och med ångande andedräkt fortsätter vi.

Påträngande kroppar och salivdränkta tungor.
Jag ler mot någon som talar i sagor och skratten, improvisationen tar oss med storm.
Jag ler igen med sömnbrist i mungipan.
Försvinner med blicken i dina mörka ögonfransar och somnar näsa mot näsa.

En flyktig romans i nattens sken.
I skärmens nattliga, bekanta sken.




Fri vers av Sara L.
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-23 01:35



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket fint!
2011-03-23

  peter markurth
snyggt
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Sara L.