Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ger dig inte mitt allt för jag vet att du inte kan behålla det. Du kommer att förlägga det, precis som bilnycklarna. Vi glömmer det här och börjar om.


Vi är båda fruktansvärda skådespelare.

--

"Älska mig i natt.
Inte imorgon, inte någon annan dag.
Bara i natt."
Du är allt jag vill, tänker hon.
Dricker upp spriten i hans kvarlämnade glas.

"Ditt vackra vidunder."
Han besegrad i all sin prakt.


--

Stolt över att inte falla tassar jag försiktigt förbi.
Stannar upp framför dina fötter för att ställa mig på tå.
Alkoholiserad andedräkt mot porslinshy.
Du hör mitt leende passera.
Ger ifrån mig en lätt suck och skakar på huvudet.
Nu sover vi.
Och skrattandes beger jag mig till sängen.

--

Ler igen.
Inte ett ord.
Överläpp som nuddar överläpp.



Vi delar på ett andetag


och


som bitterljuva älskare våldtar vi natten i storm.




Fri vers av Sara L.
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-29 15:07



Bookmark and Share


  NiklasB
Trams (får man säga så)
2011-04-23

  Mizza
Oj, så vacker! :)
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara L.