Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren

Smutsig blir man bara
Ren måste man göra sig
och hålla sig




Fri vers (Fri form) av CaLi
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-04 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CaLi