Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tobaksrullat trauma

Ett scenario,
i hans förvrängda sinne.

Hemligheter,
och en cigg i min hand.




Fri vers av ZachariasL
Läst 468 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 00:30



Bookmark and Share


  Anna*
Intressant och tillräckligt kort så att läsaren får tolka själv och det är riktigt bra! Applåderar
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

ZachariasL
ZachariasL