Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en skog av jättar vandrar en miniatyr fram på stigar, fram på på de slingriga


Genom skuggor

Runt omkring mig
Bilder och bilder
Bilder

Omkring mig lyser kvällen
genom trädkronor
genom skuggor
de som omger mig

Skogen är
svagt genomskinlig
hänger vid horisonten.




Fri vers av Jastproject
Läst 510 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-03 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject