Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lisa. D


var? var? var?

Hur hittar man killen som kallar än snäll och vacker istället för sexig och billig?
han som inte bara tänker på sex?
han som hellre håller sig vaken för att se när man sover,
han som ligger bredvid än i sängen och håller ens hand utan att säga nge kollar in i ens ögon,
han som inte skäms för sina kompisar och vad dom tycker utan står för sin egen vilja,
han som håller om än och aldrig vill släppa taget, han som viskar saker i ens öra,
han som bryr sig mer om insidan än utsidan,
han som bryr sig när man mår dåligt
den som alltid finns där för en.
den som vill mysa vid en film och dricka varm choklad.
han som är den man kommer älska för evigt.
som inte lämnar än efter han fått sex.
som håller kvar vid de goda
och som inte kan sluta tänka på en
som ringer och säger godnatt
fastän man träffats innan
han som inte vill lämna en
som bara vill stanna kvar
istället för att gå hem.
han som man går med i soluppgången
vid strandkanten
som man ligger och kollar på stjärnorna med
som man badar skumbad med
han som följer än hem om kvällarna
han som överraskar än på födelsedagar
Hittar jag någonsinn denna drömkille
ska jag ge honom mitt hjärta mitt liv
och han kommer få allt jag kan ge honom,
Men var finner man den sorts kille?
finns det?
var isåfall?




Övriga genrer av Sayonarah
Läst 678 gånger
Publicerad 2005-12-30 10:45



Bookmark and Share


  Jessika M. Holm
fin text!! d e nästan lättare att hitta en tjej som älskar ens insida... men det finns nog en kille till dig där ute
2006-01-17

  yoyyo
jätte fin text
Det är nog bara å börja leta ;)
2005-12-30

  kärleksbarn
hang in there, jag har hört att dom finns :)
fin text, men ändra en sak bara: det ska vara e och inte ä i ordet en
jättefint!
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Sayonarah
Sayonarah