Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder

En tid har jag tänkt på hur tiden går
Att den aldrig tycks bestå
Vi vill behålla den ett tag till
Eller vill vi hindra den från att stå still
Stunder som rinner som sand genom mina händer
Men som minnen till mitt hjärta sänder




Bunden vers av MidnightRose
Läst 508 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-07 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MidnightRose

Senast publicerade
Stunder
* Se alla