Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


Frusen

Jag kan inte känna mina gränser
eller mina fingrar runt din hals
Jag kan inte känna mitt hjärtas slag
eller att ögonen blinkar
Sen du stängde in mig i en grotta av is
har vintern tagit mitt pussel
och plockat isär det igen




Fri vers av Sorano c:
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-17 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorano c:
Sorano c: