Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre korta dikter några dagar i december.


Baksätet

Tom koncentration
tidshål och väntan.

Smspoesi, julrusch och regn
strålas till dig

genom den fuktiga luften.






Fri vers av greenlikejuly
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-12 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greenlikejuly