Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara kär i en idiot

ta mig till kärlek
riktig kärlek
inte sån där kärlek som
hej, jag älskar dig
men jag älskar henne också
lite mer
men det är okej. eller hur? att älska två
för det är det du verkar tro, när du kysser mig om natten
och jag tycker så synd om henne som inte vet
och jag är så snäll, som inte berättar
men tänk om jag skulle göra det en dag
vad skulle hända då?
skulle jag förstöra dig?
som du förstört
mig.




Fri vers av mathildab
Läst 431 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-08 12:42



Bookmark and Share


  Glömmaren
Vackert!
2012-01-08

    MaryMo
Aouch. Vilken råsop i magen! Så förminskande kärlek kan vara, och så bra du hanterar orden!
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

mathildab