Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Talat





Har inte fönstret bågat sig ut

och har inte istappar förlorat för
vilja och

kapats vid rot











så kan hat starta

som ett vitt snötäcke över det osagda.

som ögon som ser
åt annat håll

eller täcket som

inte delas.

Och röst som talar och ett öra som
tröttnat





Fri vers av Yrre VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-28 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP