Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytligheten & Allt Där Emellan

Jag hör regnet som dunstar mot fönstret
Återigen är det dig jag tänker på.

Jag gav upp kampen, slutade kämpa.
Ändå vägrade mina tankar.
Rättare sagt så sket dom i att låsa dig ute.
Jag försökte begrava dig, om och om igen
Men du reste dig.
Slog mig hårdare än förr.
Varje kväll i mörkret kände jag smaken av salt.
När mina läppar fuktades av det okända.
Av rädlsan
Av dig
Av mig
Framförallt var det dig, jo just dig.
Där i min ensamhet sitter jag
Men plötsligt slås dörren upp och med ytlig glädje frågar jag:
-Vad är det?




Fri vers av INDIEPOP
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-10 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

INDIEPOP
INDIEPOP