Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ensam, tom och sorgsen
Ja, vad annat kan jag vara?

Små smulor av kärlek då och då jag får
Mn inte ens av dem ser jag nu ett spår

Fasaden börjar rämna bit för bit
Kanske därför jag inte kan sova och mår skit?

Envisa tårar som utmed mina kinder vill rinna
Önskar att längtan efter kärlek kunde försvinna

Sopa, sopa, sopa allt under mattan
Packa ner alla känslor i en burk, fort som attan




Fri vers av Broken but Fixed
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-15 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken but Fixed