Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Tårar som rinner utan hejd
Varför finns ingen här som torkar bort dem?

Tårar som inte slutar fast att jag vill
Varför finns ingen här som torkar bort dem?

Tårar av ensamhet, tårar av saknad
Varför finns ingen här som torkar bort dem?

Tårar av ångest, tårar av desperation
Varför finns ingen här som torkar bort dem?




Fri vers av Broken but Fixed
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-18 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken but Fixed